Alegerea corectă cookie-urile cu ciocolată necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 534 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, scurtare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată}, prajituri cu ciocolata fara oua / prajituri cu ciocolata moale, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu si sarea, dati deoparte. Într-un castron mediu, cremați scurtarea cu zahărul brun și zahărul alb. Se amestecă ouăle, extractul de nucă de cocos și laptele. Apoi amestecați ingredientele uscate cernute. În cele din urmă, amestecați chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Extract De Nucă De Cocos
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Scurtarea
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aruncați aluatul de prăjituri dintr-o lingură în porții de dimensiuni de minge de golf pe o foaie de prăjituri nepregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat Cookie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți timp de 9 până la 11 minute în cuptorul preîncălzit. Cookie-urile trebuie să fie ușor maronii la margini. Lăsați prăjiturile să se răcească câteva minute pe foile de copt înainte de a le îndepărta pentru a se răci complet pe rafturile de sârmă.