ALAC și Pilaf de ciuperci sălbatice
Nevoie de un garnitură vegetariană? ALAC și pilaf de ciuperci sălbatice ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestec exotic de ciuperci, alac, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Risotto de alac și ciuperci sălbatice, Ciuperci-Orez Sălbatic Pilaf, și Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați alac într-un castron mediu. Acoperiți cu apă fierbinte la 1 inch deasupra alac. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă alac, cimbru, sare și piper; gatiti 1 minut. Se amestecă bulionul; se aduce la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 50 de minute sau până când alac este fraged. Descoperiți și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Scoateți din căldură; păstrați cald.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile tocate în tigaie; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă amestecul de ciuperci în amestec de alac.