ALAC și Pilaf de ciuperci sălbatice

ALAC și Pilaf de ciuperci sălbatice
Nevoie de un garnitură vegetariană? ALAC și pilaf de ciuperci sălbatice ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestec exotic de ciuperci, alac, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Risotto de alac și ciuperci sălbatice, Ciuperci-Orez Sălbatic Pilaf, și Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați alac într-un castron mediu. Acoperiți cu apă fierbinte la 1 inch deasupra alac. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlacAlac
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă alac, cimbru, sare și piper; gatiti 1 minut. Se amestecă bulionul; se aduce la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 50 de minute sau până când alac este fraged. Descoperiți și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
AlacAlac
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți din căldură; păstrați cald.
6
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați ciupercile tocate în tigaie; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă amestecul de ciuperci în amestec de alac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
AlacAlac
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista