ALAC și Pilaf de ciuperci sălbatice

ALAC și Pilaf de ciuperci sălbatice
Nevoie de un garnitură vegetariană? ALAC și pilaf de ciuperci sălbatice ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestec exotic de ciuperci, alac, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Risotto de alac și ciuperci sălbatice, Ciuperci-Orez Sălbatic Pilaf, și Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați alac într-un castron mediu. Acoperiți cu apă fierbinte la 1 inch deasupra alac. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlacAlac
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă alac, cimbru, sare și piper; gatiti 1 minut. Se amestecă bulionul; se aduce la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 50 de minute sau până când alac este fraged. Descoperiți și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
AlacAlac
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți din căldură; păstrați cald.
6
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ciupercile tocate în tigaie; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă amestecul de ciuperci în amestec de alac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
AlacAlac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista