ALAC și Pilaf de ciuperci sălbatice

ALAC și Pilaf de ciuperci sălbatice
Nevoie de un garnitură vegetariană? ALAC și pilaf de ciuperci sălbatice ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestec exotic de ciuperci, alac, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Risotto de alac și ciuperci sălbatice, Ciuperci-Orez Sălbatic Pilaf, și Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați alac într-un castron mediu. Acoperiți cu apă fierbinte la 1 inch deasupra alac. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlacAlac
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă alac, cimbru, sare și piper; gatiti 1 minut. Se amestecă bulionul; se aduce la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 50 de minute sau până când alac este fraged. Descoperiți și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
AlacAlac
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți din căldură; păstrați cald.
6
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ciupercile tocate în tigaie; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă amestecul de ciuperci în amestec de alac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
AlacAlac
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista