ALAC și Pilaf de ciuperci sălbatice

ALAC și Pilaf de ciuperci sălbatice
Nevoie de un garnitură vegetariană? ALAC și pilaf de ciuperci sălbatice ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestec exotic de ciuperci, alac, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Risotto de alac și ciuperci sălbatice, Ciuperci-Orez Sălbatic Pilaf, și Orez Sălbatic Și Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați alac într-un castron mediu. Acoperiți cu apă fierbinte la 1 inch deasupra alac. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlacAlac
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți și clătiți cu apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați ceapa în tigaie; gătiți 3 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă alac, cimbru, sare și piper; gatiti 1 minut. Se amestecă bulionul; se aduce la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 50 de minute sau până când alac este fraged. Descoperiți și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
AlacAlac
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți din căldură; păstrați cald.
6
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ciupercile tocate în tigaie; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie si incepe sa se rumeneasca. Se amestecă amestecul de ciuperci în amestec de alac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
AlacAlac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista