Agnolotti

Agnolotti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Agnolotti. Această rețetă servește 4 și costă 7,72 USD pe porție. O porție conține 925 calorii, 30g de proteine, și 44G de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de sare și piper, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 62%. Încercați Dovleac Agnolotti, Agnolotti di Zucca, și Castan Agnolotti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți untul până când spuma dispare, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se adaugă ricotta, Fontina, brânza de capră, maghiranul, pătrunjelul și nucșoara și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză De CaprăBrânză De Capră
MaghiranMaghiran
Brânză FontinaBrânză Fontina
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5
Pentru a forma agnolotti, tăiați fâșii de 3 inci de paste pe lungime și așezați 1 lingură de umplutură de brânză la 3 inci distanță. Îndoiți partea superioară a pastelor în jos și prindeți-le închise. Apăsați aluatul plat între bucățile de umplutură. Folosind un tăietor de patiserie, tăiați jumătate de lună folosind o parte pliată ca parte plată a lunii. Continuați până când pastele și umplutura sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
6
Când toate agnolotti sunt terminate, picătură în apă clocotită și căldură mai mică. Gatiti la foc mic pana cand se inmoaie. Între timp, topiți untul cu ciuperci într-o tigaie de 12 până la 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Scurgeți agnolotti și puneți-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AgnolottiAgnolotti
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Presărați Parmigiano și aruncați la foc mediu pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
9
Serviți imediat.
10
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle, uleiul și orice altă aromă pe care o alegeți. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle, uleiul și aromele și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va reuni când se încorporează 1/2 din făină. Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice rămas peste bucăți cruste. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei. Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete, acestea sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista