Afumat Gratar Copil Înapoi Coaste

Afumat gratar copil înapoi coaste ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 3. O porție conține 4341 calorii, 656g de proteine, și 147g de grăsime. Pentru $99.36 pe portie, această rețetă acoperă 80% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați așchii de lemn de mere, muștar măcinat, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Coaste afumate pentru copii cu sos de grătar Espresso, Roșii Gratar Copil Înapoi Coaste, și Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Cu Sos De Grătar Cola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sarea, zahărul și condimentele într-un castron mic, folosind o furculiță pentru a rupe orice bucăți; pune deoparte.Uscați coastele cu prosoape de hârtie și așezați-le pe o suprafață de lucru.
Îndepărtați membrana subțire atașată la partea inferioară a coastelor făcând următoarele: întoarceți coastele astfel încât să fie cu osul în sus. Începând de la capătul 1 raft, glisați vârful unui cuțit de tăiat între membrană și os, apoi ridicați și tăiați membrana. Apucând membrana cu un prosop de hârtie, trageți-o spre celălalt capăt al raftului și îndepărtați-o complet. Repetați cu restul de 2 rafturi.Frecați coastele peste tot cu uleiul vegetal, apoi presărați uniform cu amestecul de condimente.
Scoateți grătarul de gătit și lăsați-l deoparte. Umpleți un starter de coș la trei sferturi din drum cu cărbune, apoi turnați cărbunele aprins pe o parte a grătarului de cărbune. Folosind clești, stivuiți cărbunele într-o ușoară pantă pe partea laterală a bolului grătarului.
Scoateți 1 cană de așchii de lemn din apă, scuturând orice exces de apă și așezați-le în mijlocul cărbunelui aprins. Umpleți din nou Coșul de fum la jumătate cu cărbune.
Așezați coșul de fum pe grătarul de cărbune lângă cărbunii neluminați. Răsuciți două sau trei foi de ziar, formați hârtia răsucită în inele și așezați-le sub și în interiorul coșului de fum. Aprindeți ziarul prin găurile din partea de jos a coșului de fum. După aproximativ 5 minute, cărbunele ar trebui să fie roșu și flăcările ar fi trebuit să apară spre vârful coșului de fum.Turnați cu grijă cărbunele aprins pe grămada de cărbune aprins de pe grătar. Folosiți clești pentru a stivui cărbunii aprinși pe grămadă. Completați cărbunele aprins cu o altă cană de așchii de lemn scurse și umede (ar trebui să mai aveți încă 1 cană de așchii de lemn pentru reglarea fumului pe măsură ce coastele se gătesc). Puneți coșul gol deoparte.
Așezați tigaia pătrată din aluminiu de 8 inci lângă cărbunele fierbinte (aceasta este tigaia de picurare). Puneți grătarul de gătit înapoi pe grătar. Umpleți tigaia din aluminiu de 9 x 5 inci la trei sferturi din drum cu apă rece și așezați-o pe grătarul de gătit peste cărbunele fierbinte (apa rece este necesară pentru a menține temperatura grătarului scăzută). Setați un termometru pentru cuptor într-unul dintre orificiile de aerisire ale capacului grătarului sau pe grătarul de gătit lângă marginea grătarului și vizavi de cărbune. Acoperiți grătarul, asigurându-vă că orificiile inferioare și superioare sunt deschise și că fumul iese din orificii. (Dacă nu iese fum, verificați focul pentru a vă asigura că este aprins. Dacă nu este, aprindeți-l din nou, folosind clești pentru a transfera cărbunele cald de pe grătar înapoi în demarorul coșului de fum.)
Lăsați grătarul să se încălzească până ajunge la cel puțin 250 de litri F, aproximativ 15 minute.
Așezați coastele pe grătarul de gătit cu osul în jos, peste tava de picurare (nu peste cărbunele în flăcări). Dacă toate cele trei rafturi pentru coaste nu se potrivesc, tăiați un suport pentru coaste în jumătate și fixați-l pe lateral, asigurându-vă că nu stă peste cărbunele aprins. Gatiti, acoperit, asigurandu-va ca aerisirea capacului este peste coaste (nu focul), timp de 30 de minute. Întoarceți coastele și rotiți-le pozițiile. Verificați temperatura grătarului: ar trebui să fie între 250 și 350 F. dacă este prea fierbinte, adăugați mai multă apă în tava de pâine (se evaporă) și închideți orificiul inferior la jumătate. Dacă temperatura este prea scăzută, asigurați-vă că orificiile de ventilație inferioare și superioare sunt deschise sau poate fi necesar să vă hrăniți cărbunele aprinzând mai mult în Coș. Acoperiți și gătiți încă 30 minutes.At în acest moment, fumul va începe să se stingă. Scoateți cu grijă tigaia cu aburi și transferați grătarul de gătit (cu coastele deasupra) pe o suprafață rezistentă la căldură.
Adăugați restul de 1 cană de așchii de lemn scurse în cărbune. Întoarceți grătarul de gătit pe grătar și puneți tigaia cu aburi înapoi peste cărbunele care arde. Întoarceți coastele și gătiți încă 15 minute. (Alternativ, strecurați așchii de lemn prin grătarul de gătit, astfel încât să cadă pe cărbune.) Slather unele sos de gratar peste coaste și se fierbe timp de 15 minute mai mult (pentru un total de 1 1/2 ore). Verificați dacă este gata ridicând un capăt al unui suport pentru coaste. Rack-ul trebuie să se îndoaie ușor în mijloc. (Carnea nu trebuie să cadă de pe os. Ar trebui să fie roz în centru, cu linii de fum care circulă în jurul zonelor tăiate.) Dacă nu se îndoaie, continuați să gătiți, acoperit, până când se face. (Nu împingeți carnea cu un termometru.)
Serviți coastele calde cu sos suplimentar.