Afine Se Sfărâmă Cu Topping De Făină De Porumb-Migdale

Afine Se Sfărâmă Cu Topping De Făină De Porumb-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați afine cu Topping de făină de porumb-migdale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale, afine, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Placinta De Afine Cu Topping De Migdale, Plăcintă cu afine sălbatice cu topping de migdale, și Prune-Nectarine-Mure Se Sfărâmă Cu Topping De Făină De Porumb-Fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de copt superficial de 2 litri sau opt ramekins de 6 uncii (dacă utilizați ramekins, dublați umplutura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
1
Bateți făina de porumb, făina, zahărul brun și sarea într-un bol. Se amestecă migdalele. Lucrați în unt cu degetele până când sunt umezite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină De PorumbFăină De Porumb
MigdaleMigdale
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Faceți umplutura: aruncați afinele, zahărul granulat, făina și sucul de lămâie într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați umplutura în vasul preparat sau ramekins și punctați cu 2 linguri de unt. Strângeți pumnii din amestecul sfărâmat și împrăștiați deasupra fructului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Coaceți până la aur și bule, 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Se acoperă cu frișcă sau înghețată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista