Afine Se Sfărâmă Cu Topping De Făină De Porumb-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați afine cu Topping de făină de porumb-migdale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale, afine, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Placinta De Afine Cu Topping De Migdale, Plăcintă cu afine sălbatice cu topping de migdale, și Prune-Nectarine-Mure Se Sfărâmă Cu Topping De Făină De Porumb-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de copt superficial de 2 litri sau opt ramekins de 6 uncii (dacă utilizați ramekins, dublați umplutura).
Bateți făina de porumb, făina, zahărul brun și sarea într-un bol. Se amestecă migdalele. Lucrați în unt cu degetele până când sunt umezite uniform.
Faceți umplutura: aruncați afinele, zahărul granulat, făina și sucul de lămâie într-un bol.
Transferați umplutura în vasul preparat sau ramekins și punctați cu 2 linguri de unt. Strângeți pumnii din amestecul sfărâmat și împrăștiați deasupra fructului.
Coaceți până la aur și bule, 40 până la 45 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Se acoperă cu frișcă sau înghețată, dacă se dorește.