Afine-Mango prost cu Gingersnaps
Afine-Mango prost cu Gingersnaps ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 702 calorii. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr brun, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 37 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Mango Fool, Mango Afine "Prost", și African Mango Prost pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți gustul de afine-mango într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Bateți împreună crema, zahărul și extractul de vanilie până se formează vârfuri moi. Rezervați 1/4 cană de cremă într-un bol separat. Îndoiți piureul în crema rămasă până când pur și simplu combinați. Umpleți fiecare pahar de vin roșu 1/2 mod cu unele dintre prost si se presara cu unele dintre gingersnaps. Umpleți paharele restul drumului cu nebunul, deasupra cu o păpușă de frișcă rămasă și o stropire de gingersnap.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și ghimbirul și gătiți până la moale.
Adăugați sucul de portocale și zahărul brun și gătiți până când zahărul este complet topit și amestecul se îngroașă ușor, 5 până la 7 minute.
Adăugați jumătate din afine și gătiți până când apar.
Adăugați afinele rămase și gătiți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă mango-urile și coaja.
Serviți la temperatura camerei.