Adreena Barmakian și plăcinta cu mere a lui Jayne Cohen
Rețeta Adreena Barmakian și plăcinta cu mere a lui Jayne Cohen ar putea satisface pofta ta americană în jur 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 346 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 59 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de scurtare vegetală, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Jayne ' s Peach-Pear Pie, Supa de Broccoli a alissei Cohen (alimente crude), și Kugel de tăiței delicios al lui Carol Cohen.
Instrucțiuni
Lingurați ușor 2 1/2 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 2 1/2 căni de făină și sare într-un castron mare; tăiați în 6 linguri de unt și scurtarea legumelor cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Presărați suprafața cu apă cu gheață, câte 1 lingură pe rând și aruncați cu o furculiță până când este umedă și sfărâmicioasă. Formați aluatul într-o bilă și înfășurați în folie de plastic. Se răcește 1 oră.
Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Apăsați ușor fiecare porție într-un cerc gros de 1 inch pe folie de plastic rezistentă; acoperiți și înghețați 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați merele într-un castron mare.
Combinați zahărul, 1/4 cană de făină, scorțișoara și ienibaharul într-un castron mic.
Presărați amestecul de zahăr peste mere; aruncați bine pentru a acoperi.
Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat, rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată. Potriviți cercul de aluat într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit, permițând aluatului să se extindă peste margine.
Rulați porțiunea de aluat rămasă într-un cerc de 10 inci pe o suprafață ușor făinată. Se amestecă amestecul de mere în plăcuța de plăcintă pregătită și se pune cu 1 lingură de unt.
Amestecă amestecul de mere cu 1/2 linguriță de vanilie. Sus cu cerc de aluat de 10 inci. Apăsați marginile aluatului împreună. Ori marginile sub, și flaut.
Periați suprafața aluatului cu lapte.
Tăiați 3 (1 inch) fante în partea superioară a aluatului pentru a permite aburului să scape.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când merele sunt fragede.