Adobo tradițional (Carne de porc în oțet și sos de soia)

Adobo tradițional (Carne de porc în oțet și sos de soia)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați adobo tradițional (Carne de porc în oțet și sos de soia). O porție conține 207 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei de gătit, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de porc în sos Adobo, Adobo de porc cu sos de ficat, și Cum se gătește: adobo de porc cu sos de ficat pentru rețete similare.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista