Adobo De Pui În Stil Filipinez
Adobo de pui în stil filipinez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 368 calorii, 28G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți oțet de cidru, frunze de dafin turcești, acompaniament: orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Piept De Pui Filipinez Adobo Stil, Adobo De Pui În Stil Filipinez, și Pui fiert în stil filipinez cu sos adobo de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă oțetul, sosul de soia, usturoiul, frunzele de dafin și 1/2 linguriță de piper negru într-un castron, apoi se toarnă într-o pungă de plastic sigilabilă.
Adăugați puiul și punga de etanșare, apăsând aerul. Întoarceți-vă pentru a acoperi bine, apoi puneți punga într-o tigaie și marinați puiul, răcit, întorcându-se ocazional, 2 ore.
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aranjați puiul, cu pielea în sus, în 1 strat într - o tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci și turnați marinada peste el.
Coaceți în mijlocul cuptorului până la fiert, 30 până la 35 de minute.
Transferați puiul, cu pielea în sus, într-o tigaie pentru pui.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și grăsime degresată.
Fierbeți puiul la aproximativ 4 inci de la căldură până când pielea este aurie și crocantă, 2 până la 3 minute. În timp ce puiul se fierbe, aduceți marinada la fierbere și aruncați frunzele de dafin.