Adobo De Pui În Stil Filipinez

Adobo De Pui În Stil Filipinez
Adobo de pui în stil filipinez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 368 calorii, 28G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți oțet de cidru, frunze de dafin turcești, acompaniament: orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Piept De Pui Filipinez Adobo Stil, Adobo De Pui În Stil Filipinez, și Pui fiert în stil filipinez cu sos adobo de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă oțetul, sosul de soia, usturoiul, frunzele de dafin și 1/2 linguriță de piper negru într-un castron, apoi se toarnă într-o pungă de plastic sigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Adăugați puiul și punga de etanșare, apăsând aerul. Întoarceți-vă pentru a acoperi bine, apoi puneți punga într-o tigaie și marinați puiul, răcit, întorcându-se ocazional, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Lăsați puiul să stea la temperatura camerei 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aranjați puiul, cu pielea în sus, în 1 strat într - o tigaie metalică de 13 x 9 x 2 inci și turnați marinada peste el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți în mijlocul cuptorului până la fiert, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transferați puiul, cu pielea în sus, într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
8
Se toarnă marinada într-o cratiță mică și grăsime degresată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
10
Fierbeți puiul la aproximativ 4 inci de la căldură până când pielea este aurie și crocantă, 2 până la 3 minute. În timp ce puiul se fierbe, aduceți marinada la fierbere și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
11
Serviți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista