Acasa
Acasă este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Pentru $5.7 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 598 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de măsline, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.
Instrucțiuni
Spălați și uscați bine somonul, apoi tăiați-l în porții de dimensiuni de servire. Frecați toate suprafețele cu puțin ulei de măsline, apoi sareți și piperați ambele părți.
Presărați puțină pudră de ceapă pe ambele părți, apoi folosiți un microplan sau alt zester pentru a rade shiitake-ul uscat pe ambele părți ale somonului.
Încălziți o tigaie din fontă până când este foarte fierbinte, apoi așezați somonul pe tigaie cu pielea în jos. Gatiti pana cand pielea este maro si crocanta si somonul este fiert aproximativ 1/3 din drumul in sus. Întoarceți apoi gătiți cealaltă parte până se rumenesc ușor, apoi transferați pe o farfurie pentru a se odihni.Pentru salată, puneți mizuna într-un castron cu sunchokes julienned, apoi îmbrăcați ușor cu un strop de ulei de măsline, un strop de suc de lămâie Meyer și un vârf de sare și piper. Aruncați pentru a acoperi apoi puneți o movilă de salată pe o farfurie. Se acoperă cu somonul și se servește cu câteva segmente de grapefruit pentru puțină dulceață.