Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 5,93 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 916 calorii, 63G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți mazăre cu coajă, orez valencia, ceapă medie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinati crevetii in putin ulei de masline, usturoi, boia, sare si piper cu aproximativ 30 de minute inainte de a incepe restul paella.In o tigaie de bucătar (sau altă tigaie mare plată cu capac), prăjiți chorizo. Ar trebui să existe suficientă grăsime în Chorizo, astfel încât să nu fie nevoie să adăugați ulei, dar dacă nu vedeți nicio grăsime redându-se după un minut, adăugați puțin ulei de măsline. Când chorizo-ul este frumos și maro și cea mai mare parte a grăsimii s-a revărsat, transferați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.Condimentați coapsele de pui cu sare și piper și rumeniți pe ambele părți în tigaia din care a venit Chorizo.
Transferați puiul în farfurie cu chorizo.Dacă există mai mult de 2 linguri de grăsime în tigaie, folosiți un prosop de hârtie pentru a înmuia excesul.
Adăugați ceapa și ardeii grași și prăjiți până când sunt moi și încep să se caramelizeze.
Adăugați usturoiul și chimenul și prăjiți până când usturoiul este parfumat (încă un minut sau două).
Adăugați roșiile și caperele și gătiți până când roșiile sunt moi.
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi apoi adăugați Chorizo, pui, șofran, stoc și oțet. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți focul la mediu scăzut (ar trebui să vedeți un flux constant de abur scăpând).După 20 de minute, așezați creveții deasupra orezului și presărați mazărea și sparanghelul deasupra. Acoperiți și gătiți încă 5-7 minute până când orezul și creveții sunt fierți.
Serviți imediat, răzuind soccaratul care se formează în partea de jos.
Se presară cu niște pătrunjel se servește cu niște pene de lămâie pentru stoarcere.