Acasa
Acasă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 625 calorii, 48G de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tomatillos, stafide, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați grătarul cuptorului în poziția superioară și porniți broilerul.Marcați un " x " pe fundul tomatillos și roșii, apoi așezați-le pe o foaie de copt împreună cu ceapa feliată și usturoiul curățat. Fierbeți legumele până când încep să se încarce. Întoarceți-le și continuați să fierbeți până când cealaltă parte este ușor carbonizată.Uscați suprafața cărnii de vită cu prosoape de hârtie și apoi sare și piper generos pe toate părțile.
Încălziți un cuptor olandez până când este fierbinte și apoi adăugați 2 linguri de ulei.
Adăugați carnea de vită într-un singur strat și lăsați-o să formeze o crustă maro pe o parte înainte de a răsturna și rumeni cealaltă parte.
Adăugați legumele carbonizate, oregano, frunza de dafin și bățul de scorțișoară și turnați apa.Aduceți apa la fierbere și degresați orice spumă care se ridică la suprafață până când nu mai vedeți spumă. Reduceți focul pentru a menține un foc mic, acoperiți oala cu un capac și fierbeți până când carnea de vită este foarte fragedă (aproximativ 2 până la 2,5 ore).În timp ce carnea de vită se gătește, folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia blaturile de pe toți ardeii iute și tăiați partea chile de la capătul deschis până la vârf. Deschideți ardeii iute și îndepărtați toate semințele și orice miez. Folosiți un prosop de hârtie umed pentru a șterge exteriorul ardeilor iute.
Așezați ardeii iute pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor până se parfumează, dar aveți grijă să nu le ardeți, deoarece vor deveni amare.
Scoateți-le din tava și lăsați-le să se răcească pe o suprafață rezistentă la căldură.
Întindeți stafidele pe foaia de copt și prăjiți până se umflă.
Adăugați semințele de dovleac într-o tigaie din oțel inoxidabil sau fontă și prăjiți semințele. Odată ce auziți că semințele încep să apară, va trebui să le aruncați constant sau vor arde. Prăjiți-le până se rumenesc, apoi transferați-le într-un castron metalic pentru a se răci.
Adăugați semințele de susan în tigaia fierbinte și aruncați continuu până se rumenesc, apoi adăugați-le în vasul cu semințele de dovleac.
Adăugați pudra de cocos și scorțișoara în tigaia fierbinte și amestecați continuu până când încep să devină parfumate și adăugați-le în vasul cu semințele (acest lucru ar trebui să dureze doar câteva secunde).Zdrobiți ardeii chile prăjiți răciți în robotul de bucătărie. Dacă sunt încă prea umede pentru a se sfărâma, întoarceți bucățile care nu se vor sfărâma la cuptor și prăjiți puțin mai mult. Procesați ardeii până când sunt o pulbere fină.
Adăugați semințele răcite la ardeii chile și procesați până când amestecul este măcinat fin. Uleiurile din semințe vor face probabil amestecul să se aglomereze, așa că răzuiți părțile laterale ale vasului de lucru de câteva ori până când este măcinat fin.Când carnea de vită este fragedă, folosiți niște clești pentru a o scoate din stoc. Se strecoară bulionul într-un castron, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai multă aromă posibil. Ar trebui să aveți aproximativ 5 căni de stoc. Dacă aveți mai mult, fierbeți-l până când aveți 5 căni de stoc. Dacă aveți mai puțin, adăugați apă.
Lăsați carnea de vită să se răcească suficient pentru a o manipula și trage și acoperiți-o cu un capac sau folie de aluminiu pentru a o menține umedă.
Adăugați stafidele împreună cu o parte din stoc în robotul de bucătărie cu amestecul de semințe și chile și procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul înapoi în oală cu restul de bulion și se fierbe, amestecând continuu până se îngroașă.
Adăugați 1 până la 2 lingurițe de sare și zahăr după gust.Opriți focul și adăugați ciocolata. Se amestecă până se topește complet și apoi se toarnă sosul peste carnea de vită și se amestecă pentru a se acoperi uniform.
Se servește cu tortilla caldă, varză mărunțită și coriandru.