Absolut Fabulos Sos Grecesc

Absolut Fabulos Sos Grecesc
Absolut fabulos sos grecesc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 203G de grăsime, și un total de 1870 calorii. Această rețetă servește 7 și costă 4,17 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, praf de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 39%. Rețete similare includ Absolut Fabulos Frise-Salată Ușoară, Salată grecească de Avocado și pui la grătar cu sos grecesc, și Cea Mai Bună Salată Grecească + Sos Cremos De Salată Grecească.

Instrucțiuni

1
Într-un recipient foarte mare, amestecați împreună uleiul de măsline, praful de usturoi, oregano, busuioc, piper, sare, praf de ceapă și muștar în stil Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
2
Se toarnă în oțet și se amestecă puternic până se amestecă bine. A se păstra bine acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greaca poate fi asociată cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care îl puteți încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista