Absolut cel mai bun ficat și ceapă

Absolut cel mai bun ficat și ceapă
Absolut cel mai bun ficat și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 461 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Un amestec de ficat de vită, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Încercați Ficat și ceapă, Ficat de vită și ceapă, și Ficat și ceapă cu sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți ușor feliile de ficat sub apă rece și puneți-le într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Salată Romană Sau Salată Verde Cu Frunze, RuptăSalată Romană Sau Salată Verde Cu Frunze, Ruptă
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Se toarnă suficient lapte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Lăsați să stea în timp ce pregătiți ceapa. (Îmi place să mă înmoaie până la o oră sau două - pentru orice ai timp.) Acest pas este atât de important în eliminarea gustului amar al ficatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
FicatFicat
4
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Separați inelele de ceapă și sotati-le în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Scoateți ceapa și topiți untul rămas în tigaie. Condimentează făina cu sare și piper și pune-o într-un vas puțin adânc sau pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Scurgeți laptele din ficat și acoperiți feliile în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
FicatFicat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Când untul s-a topit, întoarceți focul la mediu-mare și așezați feliile de ficat acoperite în tigaie. Gatiti pana se rumeneste frumos si pe fund. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Adăugați ceapa și reduceți căldura la mediu. Gatiti un pic mai mult pentru a gusta. Familia noastră preferă ca ficatul să păstreze abia o rozitate în interior atunci când tăiați pentru a verifica. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
FicatFicat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista