Abruzzi Swordfish Roll–up-uri
Abruzzi Swordfish Roll-up-uri este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 575 calorii. Pentru $5.1 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare kosher, cimbru, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sucul de lămâie într-un castron mic nereactiv.
Adăugați uleiul de măsline într-un flux lent și constant, amestecând până se emulsionează. Se amestecă pătrunjelul, busuiocul, caperele și rozmarinul și se condimentează după gust cu sare și piper. Puneți deoparte până când este gata de utilizare
Bateți înainte de utilizare.
Așezați peștele-spadă între 2 foi de folie de plastic folosind un ciocan de carne sau fundul unei tigaie mici și grele, lăsați ușor peștele până când are o grosime de aproximativ un centimetru.
Transferați peștele pe o farfurie, condimentați cu sare și piper negru.
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Într-o tigaie saut, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Călește ceapa și usturoiul timp de 2 până la 3 minute, sau până când ceapa este translucidă.
Adăugați pesmetul și gătiți, amestecând, timp de 2 până la 3 minute, sau până se rumenesc.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați pătrunjelul, cimbru, capere și ardeiul roșu. Se condimentează cu sare și piper negru și se lasă deoparte.
Presărați amestecul de pesmet peste pește. Acoperiți cu provolone și rotiți fiecare bucată de pește într-o rolă. Țineți rulourile închise cu scobitori.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu și sotati rulourile de pește-spadă până se rumenesc pe toate părțile. Întoarceți-le cu atenție cu clești sau o lingură de lemn.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de 4 până la 6 minute, până când sunt încă umede în centru. Nu gătiți prea mult.
Puneți fiecare rulou de pește-spadă pe o farfurie.
Bateți vinaigreta și lingurați puțin peste fiecare rulou.
Garnisiți cu orice pesmet rămas.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.