a: Unt de ciuperci sălbatice
R: untul de ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 420 calorii, 1g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână unt, șalotă, ciuperci comestibile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ravioli De Ciuperci Sălbatice Cu Sos De Unt De Alune, Ravioli de ciuperci sălbatice în sos de salvie și unt brun, și Suprem de pui prăjit cu unt cu ciuperci sălbatice și gratin de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți aproximativ trei linguri din 1 cană de unt într-o tigaie din fontă pe o flacără medie până când începe să spumeze. Reduceți imediat focul la mediu-mic și adăugați 1 șalotă tocată în grăsimea fierbinte.Când șalotele tocate și-au eliberat parfumul, au devenit translucide și marginile lor încep să se caramelizeze, goliți vasul de ciuperci sălbatice tocate în tigaie rapid și dintr-o dată, astfel încât ciupercile să sfârâie în tigaie și parfumul lor pământesc să vă umple bucătăria.Amestecați ciupercile cu o lingură de lemn pentru a promova gătitul uniform, răzuind orice bucăți care se întâmplă să adere la fundul tigaiei.
Presărați aproximativ 1 linguriță de frunze proaspete de cimbru peste ciuperci și continuați să gătiți timp de un minut sau două.Opriți focul și lăsați untul condimentat, ciupercile, șalotele și cimbru să se răcească timp de aproximativ zece minute.În timp ce ciupercile se odihnesc și se răcesc, bateți untul rămas până când este moale, neted și ușor de manevrat.Puneți grăsimea condimentată, ciupercile, șalotele și cimbru în untul rămas și împăturiți-le împreună până când condimentele sunt bine încorporate în grăsime. Folosiți un mixer cu suport cu un accesoriu pentru palete pentru o eficiență mai mare, dar dacă nu aveți unul, ar trebui să fie suficient un bol de amestecare și o spatulă de cauciuc.Măcinați un pic de piper alb în unt în timp ce împăturiți ușor ingredientele împreună.Modelați ușor untul compus peste hârtie cerată, rulându-l într-un buștean dacă acest lucru vi se potrivește. Dacă aveți norocul să găsiți o matriță bună pentru unt, folosiți-o în schimb.
Puneți-l la frigider și folosiți-l în decurs de o lună sau două. Grăsimea este un conservant excelent.