A-porumb-Ing Chowder de porumb

A-porumb-Ing Chowder de porumb
A-porumb-Ing Chowder de porumb este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 350 calorii, 12g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați slănină, lapte, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină, Pâine de porumb "a Maize ing" fără Gluten, și Pudră De Porumb.

Instrucțiuni

1
Prăjiți slănina într-un cuptor olandez până când este crocantă; scoateți slănina, rezervând 2 linguri de picături. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Călește ceapa în picături rezervate până se înmoaie; adăugați cartofi și apă. Acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
ApăApă
3
Se amestecă laptele, porumbul, sarea și piperul după gust; continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PorumbPorumb
LapteLapte
SareSare
4
Se presară cu slănină mărunțită pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista