A. 1. Steak House Wraps
Această rețetă face 40 de porții cu 52 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Dacă 32 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., A. 1. Steak House Wraps ar putea fi un excelent lactate gratuit rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de piper, ardei, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Steak House Snack Mix, Steak House Burgers, și Steak House Filet La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Se amestecă sosul de friptură, ceapa și sosul de piper.
Îndepărtați 1/3 cană amestec de sos de friptură; puneți deoparte pentru utilizare ulterioară.
Friptură la grătar 18 min. sau până la coacere medie (160F), întorcând și perindând ocazional cu amestecul de sos de friptură rămas.
Tăiați friptura peste Bob în fâșii subțiri.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardei; gatiti si amestecati 3 pana la 4 min. sau până când este crocant. Se amestecă amestecul de sos de friptură rezervat și fâșiile de friptură. Lingură amestec de friptură uniform peste tortilla; rulati.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este provenience Vineyards Napa Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.