7 strat Bean Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1111 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați-l dacă îl puteți obține crema mexicana, fasole prăjită, grăsime de slănină opțional și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 49%. Încercați Indian 7 Strat Dip, Baie De Fasole Cu Șapte Straturi, și Baie De Fasole Cu 7 Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți fasolea prăjită într-o tigaie medie saut sau tigaie din fontă. Se amestecă suficientă apă pentru a obține o consistență cremoasă, ușor de înmuiat, aproximativ 1/4 dintr-o cană. Gustul fasolei prăjite este mult îmbunătățit de grăsimea de slănină; vom adăuga o linguriță la fasolea conservată sau o lingură sau mai mult după gust dacă facem fasolea de la zero. Dacă nu aveți grăsime de slănină, puteți găti o fâșie de slănină, o puteți toca bine și o puteți adăuga la fasole. Dacă încercați să evitați carnea de porc, rețineți că majoritatea conservelor de fasole prăjită sunt făcute cu untură adăugată, așa că verificați ingredientele. Puteți folosi în schimb ulei de măsline, pentru a ajuta la consistența boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Untură
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă pudra de chili chipotle (sau Tabasco, sau adobo, sau pudra de chili obișnuită) și chimenul după gust. Rețineți că avocado și smântâna vor răci considerabil picantul fasolei, astfel încât să vă puteți permite să fiți puțin mai picant decât ați putea crede. Se amestecă sare după gust, în funcție de cât de sărate sunt fasolea prăjită pentru început și în funcție de cât de sărate sunt chipsurile de tortilla pe care le serviți cu scufundarea.2 Odată ce fasolea este fierbinte și cu bule, întindeți-le pe fundul unui vas de servire încălzit. Adăugați imediat brânza mărunțită, astfel încât căldura din fasole să ajute la topirea brânzei. (Brânza nu trebuie să fie complet topită, dar chiar dacă este doar puțin, va ajuta scufundarea să rămână pe cip.)3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Fasole Prăjită
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Strat pe ardeii iute verzi tocați, avocado tocat, roșii tocate. Lingura pe smantana (sau crema Mexicana, crema fresca, sau chiar crema fraiche). Se acoperă cu ceapă verde feliată și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe