6 Conserve De Supă De Tortilla De Pui

6 Conserve De Supă De Tortilla De Pui
6 poate supa de Tortilla de pui este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 313 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 519 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de bulion de pui, roșii conservate, porumb de sâmbure și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Pui-Tortilla, Cea Mai Bună Supă De Tortilla De Pui, și Supă De Tortilla De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă fasolea neagră, bulionul de pui, porumbul, bucățile de pui, crema de supă de pui și roșiile tăiate cubulețe cu ardei verzi chile împreună într-o cratiță; aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți la foc mic timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista