4 sosuri cremoase
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și pescatarian? 4 scufundări cremoase ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de mentă, iaurt bio, jumătate de castravete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Dips De Unt, Chip n ' Dips, și Dips De Unt.
Instrucțiuni
Pentru baza de baie, amestecați 100g brânză moale ușoară cu 50g bio-iaurt fără grăsimi.
Pentru usturoi și ierburi, amestecați cățelul de usturoi zdrobit, arpagicul tăiat, puțin suc de lămâie și piper proaspăt măcinat.
Pentru scufundarea peștelui, luați somonul afumat tocat și câteva crenguțe de mărar tocat și amestecați în scufundarea de bază.
Pentru iubitorii de condimente, amestecați puțin sos de scufundare cu ardei iute, după gust, prin amestecul de bază.
Du-te greacă și se amestecă prin castravete ras, și o mână de menta tocata.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegerile mele de top pentru sosul de scufundare. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.