30 de minute până la gem de congelator CERTO de căpșuni-rubarbă de casă

30 de minute până la gemul de congelator CERTO de căpșuni-rubarbă de casă ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 33 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 96 și costă 3 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Dacă aveți la îndemână zahăr, căpșuni, rubarbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați 30 de minute până la gem de congelator CERTO de căpșuni-rubarbă de casă, 30 minute pentru casă sigur.JELL căpșuni-citrice congelator gem, și 30 minute pentru casă sigur.JELL gem de congelator de căpșuni-afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Măsurați căpșunile zdrobite și rubarba tocată mărunt într-un castron mare. Se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă pectina și sucul de lămâie într-un castron mic.
Se adaugă în amestecul de fructe; se amestecă 3 minute sau până când zahărul se dizolvă și nu mai este granulat. (Câteva cristale de zahăr vor rămâne.)
Umpleți toate recipientele la 1/2 inch de topuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jam este acum gata de utilizare. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau a se congela recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.