30 de minute pentru Casă sigur.Jell gem de congelator de afine-piersici

30 de minute pentru Casă sigur.Jell gem de congelator de afine-piersici
30 de minute pentru Casă sigur.Jell Blueberry-Peach congelator Jam este un fără gluten și vegan rețetă cu 50 de porții. O porție conține 90 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în aproximativ 24 de ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați complet afine, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ 30 de minute pentru Casă sigur.Jell gem de congelator de afine-piersici, 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Peach congelator Jam, și 30 de minute pentru Casă sigur.Gem congelator JELL zmeură-afine.

Instrucțiuni

1
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Stem și zdrobiți afinele bine; măsurați exact 2 cești în castron mare. Cojiți, gropiți și tocați fin piersicile. Măsurați exact 1 cană de piersici în castron cu afine; se amestecă bine. Se amestecă sucul de lămâie, apoi zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
4
Se amestecă apa și pectina în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Se fierbe 1 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se adaugă la amestecul de fructe; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ZahărZahăr
6
Umpleți toate recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jam este acum gata de utilizare. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau la congelator până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem

Echipamente

DificultateExpert
Gata În24 hrs, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista