Aveți nevoie de o garnitură vegană și fără gluten? ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă este nesănătoasă, deoarece o porție acoperă 4% din nevoile tale zilnice vitamine și minerale. O porție conține 225 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. Nimeni nu a făcut această rețetă, iar 0 ar spune că a lovit locul. Cu un preț de 0,9 USD pe porție, această rețetă poate fi considerată foarte prietenoasă cu bugetul. Această rețetă vă este adusă de blog.fatfreevegan.com. un amestec de sos de soia, 3/4 cană de apă și morcovi face ca această rețetă să fie gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum .
Instrucțiuni
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți câteva minute.
Adăugați untul de arahide și gătiți, amestecând, până se încălzește. Se amestecă încet în apa fierbinte și se adaugă sos de soia, oțet și cayenne. Se amestecă până când este un amestec neted, adăugând mai multă apă dacă este prea groasă. Apoi adăugați pastele fierte și aruncați pentru a acoperi. Odată ce legumele sunt aburite, adăugați-le în paste și sos.
Se amestecă bine și se servește presărat cu ceapă verde tocată.