Yakiniku (carne japoneză la grătar sau grătar)

Yakiniku (carne japoneză la grătar sau grătar)
Rețeta Yakiniku (carne japoneză la grătar sau grătar) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 1 și costă 59 de cenți pe porție. Această garnitură are 90 de calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Un amestec de yakiniku no tare, yakiniku no tare, tobe de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc, Carne Și Cartofi Japonezi Savuroși, și Korokke (crochete japoneze de carne și cartofi).
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista