Tortilla cu șuncă și brânză
Tortilla cu șuncă și brânză necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 465 de calorii , 23 g de proteine și 33 g de grăsimi . Pentru 1,0 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 12 persoane. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sos picant, sare de usturoi, tortilla din făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Merge bine ca fel principal. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 44% . Rețete similare includ tortilla din făină fără gluten , pâine prăjită franțuzească cu șuncă și brânză la grătar pentru o cină rapidă în timpul săptămânii și panini cu șuncă la grătar, brânză și ardei roșu copt .
Instrucțiuni
Într-o tigaie electrică, încălziți 5 cm de ulei la 190°C. Prăjiți feliile de tortilla, câte câteva odată, până se rumenesc ușor și devin crocante.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați feliile de șuncă într-un singur strat pe tăvi de copt. Acoperiți fiecare cu o felie de șuncă împăturită, 3 linguri de brânză și 2 lingurițe de sos picant.
Presărați cu sare de usturoi.
Se prăjește la o distanță de 10-15 cm de foc, până când brânza se topește, aproximativ 2 minute.
Se servește cald. Dacă se dorește, se poate adăuga deasupra o lingură de smântână și se poate presăra cu chives.