Pastele lui Justin Smillie cu Shiitake, mazăre și brânză de capră (Il Buco Alimentari e Vineria)
Pastele lui Justin Smillie cu Shiitake, mazăre și brânză de capră (Il Buco Alimentari e Vineria) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,29 USD pe porție. O porție conține 513 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, vin, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Paste din grâu integral cu mazăre de primăvară, mentă și brânză de capră, Paste cremoase de primăvară cu ciuperci Shiitake și mazăre, și Shiitake Și Tartă Rustică Cu Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți lasagneta până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
3
Transferați pastele pe o foaie de copt și aruncați cu 2 lingurițe de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Într-o cratiță medie cu apă clocotită sărată, albiți mazărea până când este crocantă, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați mazărea pe o farfurie pentru a se răci.
Preîncălziți broilerul și ungeți un vas de copt superficial de 9 pe 13 inci. Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
8
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
9
Adăugați șalotele, cimbru și cele 2 linguri de unt și gătiți, amestecând, până când untul se topește și șalotele se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă vinul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Cani De Biscuiti
2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se ia de pe foc; se amestecă brânza de capră până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
11
Îndoiți sparanghelul, mazărea, menta și 1/4 cană de Parmigiano în sos și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Parmigiano Reggiano
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Adăugați pastele și apa de gătit rezervată și aruncați până când sunt acoperite bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
13
Transferați pastele în vasul de copt pregătit și presărați restul de 1/4 cană de Parmigianoon top. Fierbeți lasagneta la 6 inci de la foc până când este ușor aurie și clocotește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
14
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
15
Asocierea vinului: alb mineral Italian: 2011 Palazzone Orvieto