Supa de fasole verde a bunicii care îți taie inima
Supa de fasole verde a bunicii, care îți oprește inima, ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă are 6 porții și costă 1,46 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 30 g de grăsimi și un total de 373 de calorii . De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Dacă aveți la îndemână oțet de vin roșu, făină, fasole verde și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este oferită de Allrecipes. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular solid de 47% . Rețete similare includ Galete cu inimă de vinete și anghinare , Sănătoase pentru inimă, Brownies din cereale integrale și Biscuiți cu unt de arahide în formă de inimă .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, prăjiți baconul la foc mediu până devine aproape crocant.
Scoateți bucățile de bacon și puneți-le deoparte.
Încorporați făina în untura de slănină din tigaie, amestecând până când aceasta devine groasă și pastoasă. Poate fi nevoie de mai multă sau mai puțină făină.
Goliți conservele de fasole într-o cratiță mare cu lichidul lor și adăugați suficientă apă cât să le acopere. Aduceți la fierbere și adăugați slănina și amestecul de grăsime de slănină. Reduceți focul la mic și fierbeți la foc mic timp de aproximativ o oră - cu cât mai mult, cu atât mai bine. Condimentați cu oțet după gust.