Somn la grătar grecesc

Somnul la grătar grecesc ar putea fi exact rețeta mediteraneană pe care o căutați. O porție conține 310 calorii , 40 g de proteine și 15 g de grăsimi . Această rețetă are 6 porții și costă 3,97 USD per porție. 133 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Un amestec de fileuri de somn, mentă, brânză feta și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Merge bine ca fel principal. Este perfectă pentru 4 iulie . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor cu lupă de 96% . Acest scor este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Somn Meunière , Tacos cu Somn cu Cremă de Brânză Pimento și Salsa de Pepene Verde și Somn în Crustă de Făină de Porumb cu Condimente Cajun și Sos Tartar Picant .
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale fileurilor cu condimente grecești.
Presărați fiecare file cu 1 lingură rotundă de brânză feta și 1/2 linguriță de mentă.
Stropiți câte 1 linguriță de ulei peste fiecare.
Rulați fileurile și fixați-le cu scobitori.
Frigeți la foc mediu timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță. Sau, puneți fileurile într-o tavă de copt unsă și coaceți la 175°C timp de 30-35 de minute sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță.