Salată caldă de pui

Salată caldă de pui
Salata caldă de pui ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete pentru felurile principale. Pentru 2,62 dolari per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este suficientă pentru 6 porții, cu 633 de calorii , 33 g de proteine și 43 g de grăsimi fiecare. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Un amestec de smântână, țelină, castane de apă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, și una aș spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor absolut de 61% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată caldă de cartofi , OALĂ CU MIEL ȘI RINICHI și Dip cald de crab .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, amestecați maioneza, smântâna, sucul de lămâie, ceapa și sarea până obțineți o compoziție omogenă. Adăugați puiul, țelina, castanele de apă, crutoanele și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
CrutoaneCrutoane
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți compoziția într-o tavă de copt unsă, de 28 cm x 18 cm. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Combinați pesmetul și untul; adăugați brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4
Presărați peste caserolă.
5
Coaceți, fără capac, încă 5-10 minute sau până când se încălzește complet și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista