Plăcintă cu dovleac IV
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Plăcinta cu Dovleac IV. Această rețetă are 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 376 de calorii . Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 23 de fani. Un amestec de zahăr brun, ghimbir măcinat, nucșoară măcinată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Per total, această rețetă obține un scor spoonacular destul de bun de 51% . Plăcinta cu dovleac și șifon cu crustă dublă de ciocolată , Plăcinta cu dovleac clasică și Plăcinta cu dovleac ușoară cu țestoase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 220 grade Celsius (425 grade Fahrenheit).
Bateți ouăle ușor într-un bol mediu.
Adăugați dovleacul, zahărul, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sarea. Amestecați bine, apoi încorporați laptele și bateți.
Se toarnă în forme de plăcintă tapetate cu aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Reduceți temperatura la 165 grade Celsius și coaceți până se întărește, încă 20-30 de minute. Lăsați să se răcească înainte de servire.