Mere coapte și slănină

Mere coapte și slănină
Merele coapte și slănina necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.82 pe portie. O porție conține 497 calorii, 9g de proteine, și 41G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de slănină de mere, rucola pentru bebeluși, mere gustoase aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Midii, slănină și mere coapte în pergament, Pui la cuptor și mere Lady învelite în slănină, și Aperitiv de brânză brie La Cuptor cu mere și slănină.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Aranjați slănina pe o tavă de foi, presărați cu o parte din cimbru și coaceți până când sunt crocante, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Feliați merele pe orizontală pentru a crea 5 până la 6 secțiuni transversale ale mărului. Pe o tavă separată, căptușită cu o hârtie de silpat sau pergament, așezați merele într-un singur strat și stropiți cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Presărați puțin zahăr și cimbru pe fiecare felie, apoi coaceți la cuptor până când merele încep să se deshidrateze și zahărul s-a topit și caramelizat, aproximativ 8 până la 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Pentru a servi, așezați feliile de mere și slănină, alternând, într-o linie lungă suprapusă pe un platou de servire. Sau, rupeți bucățile de slănină în jumătate și reasamblați feliile de mere la loc, așezând bucăți de slănină crocante între fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
7
Garnisiți cu rucola și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista