Rețeta grătar de porc în stil japonez-Yakiniku de porc este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 404 calorii. Pentru $3.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați miso, muschi de porc, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Memphis style BBQ: sandviș de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon necajit, Carne De Porc Crocantă În Stil Japonez, și Yakiniku (carne japoneză la grătar sau grătar) pentru rețete similare.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.