Găini Cornish umplute cu ananas

Găini Cornish umplute cu ananas
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă găinile Cornish umplute cu ananas. Pentru 6,56 USD per porție , această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3136 de calorii , 140 g de proteine și 185 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 2 persoane. Mergi la magazin și cumpără sare, amidon de porumb, nucă de cocos și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . 1 persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte prost (dar totuși poate fi reparat). Încearcă găinile Cornish cu sos de whisky și smântână, prăjitura cu ananas, morcovi și stafide condimentate și cotletele de porc la grătar cu ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați interiorul găinilor cu 1/4 linguriță de sare; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scurgeți ananasul, păstrând sucul. Într-un bol mare, combinați ananasul, cuburile de pâine, țelina și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 6 linguri de unt; amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4
Umpleți găinile lejer; legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Așezați pe un grătar într-o tavă de copt puțin adâncă, unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Puneți umplutura rămasă într-o tavă de copt unsă cu o capacitate de 1-1/2 cană; acoperiți și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Adăugați condimentul pentru păsări de curte și sarea rămasă în untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
8
Turnați puțin amestec de unt peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
9
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 40 de minute, ungând de două ori cu amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
10
Încorporați sosul de friptură și sucul de ananas pus deoparte în amestecul de unt rămas; ungeți puii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Sos De FripturăSos De Friptură
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
11
Coaceți umplutura pusă deoparte împreună cu puii timp de 30 de minute; ungeți puii de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Descoperiți umplutura; ungeți puii cu amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
13
Coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când un termometru arată 185° pentru găini și 165° pentru umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Scoateți găinile din tigaie; păstrați-le calde.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
15
Toarnă sosul într-o cratiță, îndepărtează grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
16
Combinați amidonul de porumb, zahărul brun, apa și sucul de lămâie până obțineți o compoziție omogenă; adăugați-o la sosul degresat. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
17
Se servește cu pui și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista