Friptură de vită în stil casnic

Friptura de vită în stil casnic este o rețetă fără gluten cu 30 de porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 331 de calorii . Pentru 2,66 USD per porție , această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Taste of Home. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergeți la magazin și cumpărați unt, sos de vită, supă cremă de țelină condensată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Merge bine ca fel principal. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 72% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură de mușchi de vită maturată uscat, făcută în casă, cu cartofi prăjiți cu brânză , Nu pleca de acasă fără ea: Carne de vită uscată de casă de luat în următoarea drumeție și Mic dejun rustic: Omletă de tofu și legume cu cartofi prăjiți .
Instrucțiuni
Puneți friptura într-o tavă mare de copt, cu grăsimea în sus. Într-un bol mic, combinați supa, sosul, apa, sosul Worcestershire și sosul de soia; turnați peste friptură.
Presărați cu condimente. Aranjați feliile de ceapă peste friptură.
Așezați fâșiile de bacon în diagonală peste ceapă. Ungeți cu unt.
Coaceți, fără capac, la 160°C timp de 2 ore și jumătate până la 3 ore și jumătate sau până când carnea atinge gradul de coacere dorit (pentru o carne mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să indice 64°C; mediu, 71°C; bine făcută, 77°C).
Lăsați să stea 15 minute înainte de a felia.