Freekeh de roșii
Freekeh de roșii ar putea fi exact garnitura pe care o cauți. Această rețetă are 6 porții. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană are 121 de calorii , 6 g de proteine și 3 g de grăsimi per porție. Pentru 95 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Mergi la magazin și cumpără pastă de roșii, boia de ardei, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente pentru a o pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare este destul de prost. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Stive de vinete la grătar și roșii moștenite cu busuioc și sos de roșii , rețeta de chutney de roșii și Supă supă cremă de roșii uscate la soare și busuioc Alouette .
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți freekeh-ul.
Puneți freekeh-ul într-un bol cu suficientă apă cât să-l acopere; înmuiați-l timp de 10 minute.
Amestecați supa de legume, apa și uleiul de măsline într-o oală mare; aduceți la fierbere. Încorporați în amestecul de supă de legume freekeh, pasta de tomate, boiaua de ardei, chimenul, turmericul, sarea și piperul negru; aduceți amestecul la fierbere.
Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți amestecul de freekeh la foc mic, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, aproximativ 1 oră.
Luați freekeh-ul de pe foc și lăsați-l să se odihnească 5 minute. Afânați-l cu o furculiță.