Crema ardea de porumb de homar
Rețeta Lobster Corn Creme Brulee vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă fără gluten și pescatariană servește 6 și costă 3,2 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 405 de calorii. Dacă aveți piper, sare, carne de homar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Creme Brulee de ciocolată albă cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Brulee de porumb și Creme Brulee de porumb dulce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați boabele de porumb, smântâna, sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 3 până la 5 minute pentru a aduce aromele împreună.
Bateți ouăle împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă puțin din amestecul de porumb fierbinte, pentru a tempera ouăle, apoi se adaugă amestecul de porumb rămas.
Transferați amestecul într-un blender și faceți piure. Treceți amestecul printr-o sită fină, într-un castron, folosind o spatulă de cauciuc sau o oală mică pentru a presă tot lichidul. Aruncați solidele.
Puneți 6 rame (6 uncii) din ceramică într-o tavă de copt adâncă de 2 inchi. Puneți o oală în amestecul de porumb, împărțind uniform.
Turnați apă fierbinte de la robinet în vasul de copt, umplând vasul pe jumătate.
Coaceți aproximativ 35 de minute. Testați dacă se mișcă ușor, apoi scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească timp de cel puțin 10 minute. Acoperiți uniform fiecare ramekin cu carnea de homar și stropiți cu parmezan. Aruncați brânza sau puneți-le sub un broiler pentru a se rumeni și crocantă.
Pregătiți înainte: Odată ce cremele sunt gătite, se răcesc complet și se dă la frigider până când sunt gata de servire. Când este gata de servire, aduceți la temperatura camerei și completați ramekinele cu homar și brânză.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar și un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească fața locului. Vocoret Chablis cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Vocoret Chablis]()
Vocoret Chablis
Solurile kimmeridgiane (bogate în calcar) care străbat Chablis conferă vinurilor mineralitatea lor caracteristică, care poate fi descrisă și ca silex, cretă și, în vinurile Vocoret & Fils, gustul unei pietre umede. Strugurii au fost cultivați pe dealuri calcaroase din calcar kimmeridgian amestecat cu argilă portlandiană. Acest vin surprinde caracterul tipic Chablis cu mineralitate oțel, expresie concentrată de citrice și aciditate fermă. Se serveste ca aperitiv sau cu stridii, fructe de mare, melci, mezeluri, branza de capra, branza Gruyere.