Crema ardea de porumb de homar

Crema ardea de porumb de homar
Rețeta Lobster Corn Creme Brulee vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă fără gluten și pescatariană servește 6 și costă 3,2 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 34 g de grăsimi și un total de 405 de calorii. Dacă aveți piper, sare, carne de homar și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Creme Brulee de ciocolată albă cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Brulee de porumb și Creme Brulee de porumb dulce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
(coada și/sau Gheara)(coada și/sau Gheara)
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, combinați boabele de porumb, smântâna, sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 3 până la 5 minute pentru a aduce aromele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Parmezan Ras Fin2 Uncii Parmezan Ras Fin
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Bateți ouăle împreună într-un bol de amestecare. Se amestecă puțin din amestecul de porumb fierbinte, pentru a tempera ouăle, apoi se adaugă amestecul de porumb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Transferați amestecul într-un blender și faceți piure. Treceți amestecul printr-o sită fină, într-un castron, folosind o spatulă de cauciuc sau o oală mică pentru a presă tot lichidul. Aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
PolonicPolonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Puneți 6 rame (6 uncii) din ceramică într-o tavă de copt adâncă de 2 inchi. Puneți o oală în amestecul de porumb, împărțind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
PolonicPolonic
6
Turnați apă fierbinte de la robinet în vasul de copt, umplând vasul pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Coaceți aproximativ 35 de minute. Testați dacă se mișcă ușor, apoi scoateți-le din cuptor și lăsați-le să se răcească timp de cel puțin 10 minute. Acoperiți uniform fiecare ramekin cu carnea de homar și stropiți cu parmezan. Aruncați brânza sau puneți-le sub un broiler pentru a se rumeni și crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Pregătiți înainte: Odată ce cremele sunt gătite, se răcesc complet și se dă la frigider până când sunt gata de servire. Când este gata de servire, aduceți la temperatura camerei și completați ramekinele cu homar și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar și un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească fața locului. Vocoret Chablis cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Vocoret Chablis
Vocoret Chablis
Solurile kimmeridgiane (bogate în calcar) care străbat Chablis conferă vinurilor mineralitatea lor caracteristică, care poate fi descrisă și ca silex, cretă și, în vinurile Vocoret & Fils, gustul unei pietre umede. Strugurii au fost cultivați pe dealuri calcaroase din calcar kimmeridgian amestecat cu argilă portlandiană. Acest vin surprinde caracterul tipic Chablis cu mineralitate oțel, expresie concentrată de citrice și aciditate fermă. Se serveste ca aperitiv sau cu stridii, fructe de mare, melci, mezeluri, branza de capra, branza Gruyere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista