Caserolă cu fructe de mare

Caserolă cu fructe de mare
Caserola cu fructe de mare ar putea fi doar rețeta de pescatarian pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 647 de calorii , 37 g de proteine și 30 g de grăsimi . Pentru 4,99 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână ceapă, tulpini și bucăți de ciuperci, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru iarnă . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și fructe de mare cajun și gumbo cu cârnați Andouille , paste colorate cu fructe de mare cu roșii și spanac și tocană italiană cu fructe de mare .

Instrucțiuni

1
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, preîncălziți cuptorul la 375°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2
Într-un castron mare, combinați crabul, creveții, țelina, ceapa, ardeiul verde, ciupercile și pimientos. Într-un castron mic, bateți maioneza, laptele, piperul și sosul Worcestershire; se amestecă în amestecul de fructe de mare. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
CrabiCrabi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
3
Transferați pe un 13x9-in uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5
Coaceți, neacoperit, 40-50 de minute sau până când se clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista