Brioșe ușoare de Mac și brânză
Rețeta Easy Mac and Cheese Muffins este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță o opțiune lacto ovo vegetariană remarcabilă pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 237 de calorii , 11 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți lapte, ou, macaroane cu cot și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Funcționează bine ca un mic dejun. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Almost Guilt Free Mac and Cheese , BBQ Mac and Cheese și Creamy Bacon Mac and Cheese .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o formă de brioșe cu spray de gătit antiadeziv. Într-un castron mic, amestecați pesmetul, uleiul de măsline și sarea; puse deoparte.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați macaroanele și gătiți aproximativ 8 minute, ar trebui să fie încă puțin tare.
Se ia de pe foc, se scurge si se intoarce in tigaie; se amestecă untul și oul până când pastele sunt acoperite uniform. Rezervați 1/2 cană de brânză Cheddar ascuțită și amestecați restul de brânză Cheddar, laptele și mozzarella în paste. Se pune în tava de brioșe pregătită.
Peste blaturi se presara branza rezervata si amestecul de pesmet.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, sau până când toppingul este frumos rumenit. Lăsați brioșele să se răcească câteva minute înainte de a le scoate din tavă. Acest lucru va permite brânzei să se întărească și își vor menține forma de brioșă.