Batoane de ovăz cu curmale

Batoane de ovăz cu curmale
Batoanele de ovăz cu curmale necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 36 de porții. O porție conține 159 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Un amestec de făină, lapte, sare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest desert. Per total, această rețetă obține un scor îmbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Batoanele de curmale cu coajă de portocală și arțar, Briose cu cireșe, curmale și nuci și Tort de ciocolată și curmale cu glazură lipicioasă de caramel și ciocolată .

Instrucțiuni

1
Puneți fulgii de ovăz într-un robot de bucătărie, acoperiți și procesați până se măcină fin; dați deoparte. Într-un bol mare, mixați grăsimea vegetală și zahărul până când se mănâncă ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați-le la amestecul cremos alternativ cu laptele bătut, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți jumătate din aluat pentru a-l încadra într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm; dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Într-o cratiță mare, combinați curmalele, zahărul, apa și sucul de lămâie, dacă doriți; aduceți la fierbere. Lăsați să se răcească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
DateDate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
5
Întindeți peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Întindeți aluatul rămas în formă; așezați-l peste umplutură și lipiți marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
7
Coaceți la 200°C timp de 15-20 de minute sau până când crusta devine aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Combinați ingredientele glazurii; întindeți peste batoane cât timp acestea sunt calde. Răciți pe un grătar metalic înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista