Ardei umpluți cu crab și prosciutto

Ardei umpluți cu crab și prosciutto
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, ardeii umpluți cu crab și prosciutto ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate și pescatarian de încercat. Pentru 4,74 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 515 calorii , 23 g de proteine și 31 g de grăsime fiecare. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras portocalii, cereale fulgi de porumb, prosciutto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 79% , acest fel de mâncare este solid. Creveți umpluți cu prăjitură de crab , buzunare de pita umplute cu salată de crab și ardei gras umpluți cu fasole neagră și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Poziționați un grătar în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mediu, combinați crabul, fulgii de porumb, jumătate de prosciutto, maioneza, ceai, oul, 1 linguriță de sare și piper cayenne, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
ProsciuttoProsciutto
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CrabiCrabi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Turnați umplutura în jumătățile de ardei gras, împărțind-o uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4
Puneți restul de prosciutto deasupra umpluturii și stropiți cu ulei de măsline. Aranjați ardeii umpluți într-un singur strat într-o tavă de copt de sticlă de 13 pe 9 inci sau într-o tavă mică de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Se toarnă bulionul în jurul ardeilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Coaceți până când ardeii sunt fragezi, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Transferați pe un platou și serviți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista