Zuppa Osso Buco

Zuppa Osso Buco
Zuppan Osso Buco este o rețetă mediteraneană care servește 4. Acest fel principal are 621 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.29 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vin alb, pâine crustă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.

Instrucțiuni

1
Combinați vițelul și următoarele 5 ingrediente, apoi rezervați amestecul și clătiți-vă mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Încălziți o oală de supă medie la foc mediu spre mediu-mare. Începeți să tăiați legumele în timp ce oala se încălzește: tăiați morcovii în bucăți de 1/4 inch, tocați țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin în oala fierbinte și morcovi. Întoarceți morcovii pentru a le acoperi în ulei și adăugați țelină și ceapă pe măsură ce le tăiați. Lucrați lângă aragaz, astfel încât să puteți tăia, apoi aruncați în oală. Condimentează legumele cu sare și piper și o frunză de dafin. Se amestecă legumele și se fierbe 5 minute pentru a începe să se înmoaie. Nu lăsați legumele să se rumenească, reduceți căldura dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați vinul și gătiți timp de 1 minut. Apoi, adăugați fasole și roșii și stoc în oală. Puneți un capac pe oală și ridicați focul la mare. Când supa fierbe, aproximativ 3 minute, adăugați bile de 1 inch de găluște de vițel direct în oală. Când ați terminat de adăugat vițelul, amestecați tăiței cu ouă. Fierbeți timp de 6 minute pentru a găti tăiței și găluște de carne. Reglați condimentele și opriți căldura, apoi lăsați-o să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Puneți usturoiul, hamsiile, pătrunjelul și coaja de lămâie pe o tăietură și tocați mărunt amestecul, apoi transferați într-un vas mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Serviți stoup în boluri puțin adânci, cu câteva lingurițe de gremolata deasupra. Se amestecă gremolata în toată greutatea și se trece pâinea crustă la masă pentru scufundare și ștergere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.hamsii cu file plate conservate, scursehamsii cu file plate conservate, scurse4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de carne de vită, Disponibil în cutii mici de 1 cană pe culoarul de supăstoc de carne de vită, Disponibil în cutii mici de 1 cană pe culoarul de supă791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine italiană, câteva mâiniPâine italiană, câteva mâini4251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tăiate cubulețe în piure sau roșii măcinate grosierroșii tăiate cubulețe în piure sau roșii măcinate grosier3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole albă, cannellini, scursăfasole albă, cannellini, scursă2morcovi, decojițimorcovi, decojiți7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui, Disponibil în cutii resigilabile pe culoarul de supăstoc de pui, Disponibil în cutii resigilabile pe culoarul de supă4creveți și cu veneSare grosieră și piperSare grosieră și piper4creveți și cu veneSare grosieră și piper negruSare grosieră și piper negru4creveți și cu venePâine crustă, să treacă la masăPâine crustă, să treacă la masă1lingura. otet de vin rosuou, bătutou, bătut2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpaste cu ou, fettuccini cu ou spart sau tăiței cu ou mediupaste cu ou, fettuccini cu ou spart sau tăiței cu ou mediu1Mânăpătrunjel cu frunze plate, aproximativ 1/4 cană ambalat slabpătrunjel cu frunze plate, aproximativ 1/4 cană ambalat slab1frunze de dafin proaspete sau uscatefrunze de dafin proaspete sau uscate2cuișoareusturoi, crăpat departe de pieiusturoi, crăpat departe de piei2(mequite, hickory sau arin)țelina și verdele lorțelina și verdele lor4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1/3 pungă tăiței cu ouă extra-lați1lămâie, zestedlămâie, zested0Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspăt rasă, globul ocularnucșoară proaspăt rasă, globul ocular23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirgin, 2 ture de oalăulei de măsline extravirgin, 2 ture de oală1(vinete)ceapă cu coajă galbenă, curățată și înjumătățităceapă cu coajă galbenă, curățată și înjumătățită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilo mână generoasă, Parmigiano sau Romano raso mână generoasă, Parmigiano sau Romano ras

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Osso Buco poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli CeniPrimo Chianti Classico Gran Selezione
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista