Zucchini și clătite de ceapă

Zucchini și clătite de ceapă
Zucchini și clătite de ceapă este un fără gluten, primar și vegetarian masa de dimineață. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare și piper, ceapă, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 24%. Încercați Clătită cu ceapă verde (pa-jeon), Ceapă Roșie Și Clătite Cu Brânză De Capră, și Zucchini Înger Păr Pancake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încingeți dovleceii și ceapa într-un bol mediu și scurgeți excesul de sucuri. Se amestecă oregano și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți o tigaie la foc mediu și topiți untul în tigaie. Când untul a acoperit tigaia, aranjați dovleceii într-un strat plat peste fundul tigaiei. Se prăjește până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Serviți cald.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista