Zmeură Cu Lichior De Portocale

Zmeură Cu Lichior De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați zmeura cu lichior de portocale. Această rețetă face 6 porții cu 470 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scorțișoară, sare kosher, produse de patiserie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cupcakes Cu Lichior De Portocale, Plăcintă Cu Dovleac Cu Lichior De Portocale, și Mazăre de zăpadă cu lichior de portocale.

Instrucțiuni

1
Se toarnă zmeura într-un bol și se adaugă zahărul și lichiorul cu aromă de portocale. Se amestecă ușor. Zdrobiți ușor jumătate de zmeură cu o furculiță. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea aproximativ 1 oră până se înmoaie și suculent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
(din Cutie)(din Cutie)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru a servi, umpleți jumătatea inferioară a unui pahar cu zmeură și lingurați o păpușă de creme fraiche deasupra și așezați o prăjitură cu urechi de elefant cu scorțișoară deasupra cremelor fraiche.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
3
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați 1/2 cană de zahăr și sare kosher și turnați-o pe o suprafață plană, cum ar fi o placă de lemn sau o placă de marmură. Desfaceți foaia de patiserie pe amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Combinați 12 căni de zahăr și scorțișoară și întindeți-l uniform pe patiseria cu puf. Nu este vorba despre stropire, ci despre o acoperire uniformă a zahărului. Cu un sucitor, rotiți ușor aluatul până când este un pătrat de 13 inci și zahărul este presat în patiseria de puf deasupra și de jos. Îndoiți părțile laterale ale pătratului spre centru, astfel încât să meargă la jumătatea mijlocului. Îndoiți-le din nou, astfel încât cele două pliuri să se întâlnească exact la mijlocul aluatului. Apoi pliați o jumătate peste cealaltă jumătate ca și cum ați închide o carte. Veți avea 6 straturi. Feliați aluatul în felii de 38 de inci și așezați feliile, tăiate cu fața în sus, pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Coaceți prăjiturile timp de 6 minute sau până se caramelizează și se rumenesc pe fund, apoi întoarceți cu o spatulă și coaceți încă 3 până la 5 minute, până se caramelizează pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Transferați într-un suport de copt pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista