Zahăr Brun Delight

Nevoie de un felul principal vegetarian? Deliciul cu zahăr brun ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 88G de grăsime, și un total de 1547 calorii. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr brun, unt, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 41%. Încercați Rolling Stones Brown Sugar Cupcake cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, Prăjituri cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun, și Tort de zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță, combinați gălbenușurile de ou, zahărul brun și făina.
Se amestecă în cremă. Gatiti, amestecand constant, pana se ingroasa.
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Se toarnă în coajă de plăcintă pre-coaptă.
Într-un vas mare de amestecare din sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat zahăr alb, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide.
Întindeți bezea peste plăcintă, acoperind complet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 5 până la 10 minute sau până când bezea începe să se rumenească.