Zahăr Ars Br.... L...........
Ars-Zahăr de zahăr ars este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. O porție conține 389 calorii, 4G de proteine, și 33g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de frișcă, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Zahăr Ars Br.... L..........., Tort De Zahăr Ars, și Acadele De Zahăr Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F.
Așezați șase vase ramekins sau souffl 1/2 cană în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1 lingură de apă într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți fără a amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă și începe să miroasă ușor ars, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 5 minute. Adăugați încet smântână (amestecul va bule puternic); se amestecă la foc mic până când se dizolvă orice bucăți de caramel și amestecul este neted.
Se ia de pe foc. Se răcește ușor.
Combinați gălbenușurile de ou, vanilia și sarea într-un bol metalic mediu. Folosind mixerul electric, bateți până când amestecul este de culoare palidă, aproximativ 3 minute. Adăugați treptat amestecul de smântână și bateți până se omogenizează. Împărțiți amestecul între ramekins (ramekins nu va fi plin).
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți până când cremele sunt doar setate, aproximativ 45 de minute.
Scoateți ramekinele din tigaie; se răcește ușor. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Așezați ramekins pe foaia de copt.
Presărați fiecare cremă cu 1 linguriță de zahăr. Se fierbe până când zahărul se topește și se rumeneste, întorcând foaia de copt după cum este necesar și urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 3 minute. Chill custards cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.