Weekend Carte De Bucate Provocare #14

Weekend Carte De Bucate Provocare #14
com/rețete / irish-weekend-fry-up-152861">Irish Weekend Fry-Up, și Le Tort De Weekend pentru rețete similare.

Ingrediente

150pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfrunze de spanac pentru copii, spălate și uscatefrunze de spanac pentru copii, spălate și uscate1baguettebaguette5creveți și cu venecârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș5creveți și cu veneÎntr-un castron, așezați diferitele mazăre urmate de spanacul, busuiocul, menta, pătrunjelul, ceapa de primăvară și ceapa de salată. Stropiți cu puțin sos de lămâie și aruncați bineÎntr-un castron, așezați diferitele mazăre urmate de spanacul, busuiocul, menta, pătrunjelul, ceapa de primăvară și ceapa de salată. Stropiți cu puțin sos de lămâie și aruncați bine5creveți și cu veneCrostiniCrostini5creveți și cu veneAșezați o grămadă de salată pe fiecare farfurie și poziționați două crostini în lateral. Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și o măcinare de piper negru proaspătAșezați o grămadă de salată pe fiecare farfurie și poziționați două crostini în lateral. Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și o măcinare de piper negru proaspăt5creveți și cu veneO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire1501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire1mână2 pachete felii de ciuperci albe2 pachete felii de ciuperci albe1mânăfrunze de pătrunjel cu frunze platefrunze de pătrunjel cu frunze plate1mânăfrunze de mentafrunze de menta2Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru180pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcaș de capră sau brânză moale de capră [am folosit brânză de capră Tasmaniană Westhaven]caș de capră sau brânză moale de capră [am folosit brânză de capră Tasmaniană Westhaven]5creveți și cu venePansament Cu LămâiePansament Cu Lămâie5creveți și cu veneAșezați sucul de lămâie, muștarul și cimbru într-un castron și bateți în ulei. Condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat. A se păstra la frigider până când este gata de utilizareAșezați sucul de lămâie, muștarul și cimbru într-un castron și bateți în ulei. Condimentează după gust cu sare și piper proaspăt măcinat. A se păstra la frigider până când este gata de utilizare501 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie5creveți și cu veneDupă ce au albit mazărea, mazărea de zăpadă și mazărea cu zahăr, răciți-le în apă cu gheață pentru a opri orice gătire suplimentară și pentru a vă asigura că rămâne culoarea verde vibrantăDupă ce au albit mazărea, mazărea de zăpadă și mazărea cu zahăr, răciți-le în apă cu gheață pentru a opri orice gătire suplimentară și pentru a vă asigura că rămâne culoarea verde vibrantă155pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmazăre proaspăt păstăită, albită până la licitațiemazăre proaspăt păstăită, albită până la licitație1miciceapa rosie, feliata maruntceapa rosie, feliata marunt6[Serves-provenind din Clasic e ' CCO de Philip Johnson][Serves-provenind din Clasic e ' CCO de Philip Johnson]5creveți și cu veneSalata este tema pentru această ediție a weekend Cookbook Challenge găzduit de Tami de la rularea cu penseteSalata este tema pentru această ediție a weekend Cookbook Challenge găzduit de Tami de la rularea cu pensete5creveți și cu venesare și piper proaspăt măcinatsare și piper proaspăt măcinat1mânămazăre de zăpadă (mange-tout), tăiată și albită până la licitațiemazăre de zăpadă (mange-tout), tăiată și albită până la licitație5creveți și cu veneSalată de spanac, mazăre, mentă și brânză caldă de capră CrostiniSalată de spanac, mazăre, mentă și brânză caldă de capră Crostini1ceapă de primăvară / ceapă verde, feliatăceapă de primăvară / ceapă verde, feliată1mânămazăre cu zahăr, tăiată și albită până când este fragedămazăre cu zahăr, tăiată și albită până când este fragedă1Feliebagheta pe un unghi pentru a vă oferi 12 felii. Prăjiți ambele părți. Întindeți fiecare felie cu puțină brânză de capră, apoi puneți-o sub un grătar scăzut pentru a încălzi brânzabagheta pe un unghi pentru a vă oferi 12 felii. Prăjiți ambele părți. Întindeți fiecare felie cu puțină brânză de capră, apoi puneți-o sub un grătar scăzut pentru a încălzi brânza1Oreos dublu umplutmuștar integralmuștar integral5creveți și cu venePin-LPin-L5creveți și cu veneEtichetă: Weekend Cookbook ChallengeEtichetă: Weekend Cookbook Challenge
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista