Vitello Tonatto Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 760 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ulei de măsline, capere, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Piccato Di Vitello, Ciocolata Fondue & Swissmar Fonta Fondue Set Giveaway, și Vitello Tonnato Burger.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 8 (6-inch) frigarui din lemn
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
2
Într-o tigaie mică se încălzește 1/4 cană ulei de măsline la foc mediu, se adaugă usturoiul și se prăjește până se rumenesc, se adaugă caperele tocate și pătrunjelul în tigaie, se amestecă bine și se scoate într-un bol mic pentru a se răci. Se amestecă 1/2 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Întindeți bucățile de vițel și tăiați-le pe jumătate pe lungime pentru a obține 8 benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Așezați fâșiile de vițel în jos într-un vas de copt nereactiv și lingurați amestecul de usturoi răcit cu caper deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se lasă la marinat 20 până la 30 de minute.
1
Într-un blender combinați toate ingredientele și amestecați la viteză mare până când sunt netede și bine emulsionate, verificați condimentele și transferați într-un castron mic de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rotiți vițelul marinat de la capăt la capăt și frigăruiți fiecare rulou la capătul frigarui de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare și adăugați 1 lingură de ulei de măsline, încălziți până la cald, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Adăugați frigarui de vițel în tigaie și gătiți la înălțime aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți într-un vas de servire. Coborâți focul pe tigaia de grătar la mediu și adăugați vinul roșu, reduceți la jumătate și lingurați peste frigarui de vițel gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Serviți alături de sosul tonatto pentru a înmuia frigarui de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)