Vită cu piper în sos de usturoi

Ai nevoie de un sos fără gluten și fără lactate ? Vită cu piper în sos de usturoi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă este pentru 2 porții, cu 352 de calorii , 31 g de proteine și 21 g de grăsimi fiecare. Pentru 2,99 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și ai spune că a fost perfectă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă ai la îndemână căței de usturoi, piper măcinat grosier, ceapă și alte câteva ingrediente, o poți face. Este oferită de Taste of Home. La urma urmei, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este bun. Încearcă mini-bucăți cu brânză de capră piperată , sosul Zhoug (cunoscut și sub numele de sos Schug) - un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu și supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați piper și sare peste fripturi și apăsați pe ambele părți. Într-o tigaie antiaderentă unsă cu spray de gătit, rumeniți fripturile pe ambele părți la foc mediu-mare.
Scoateți și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, combinați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperiți și gătiți timp de 2 minute. Descoperiți; gătiți încă 5-6 minute sau până când carnea este gătită la nivelul dorit (pentru mediu-rare, un termometru pentru carne ar trebui să arate 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°).